Live roulette strategie

Eerlijk gezegd maakt het voor een speler van roulette niet enorm veel uit of deze online speelt of dit juist offline doet. Qua strategie zal er weinig verschil in zitten. De meeste soorten tactiek gelden altijd voor het spel en het maakt daarbij niet heet veel uit of je dit op het internet of in een ander casino speelt. Hieronder zie je een aantal manieren waarop je zou kunnen spelen. Wat jouw beste live roulette strategie is hangt maar net af van een aantal dingen. Wat is bijvoorbeeld je budget, hoe speel je normaal gesproken graag en ben je op zoek naar snelle en grote winsten of wil je gestaag opbouwen?

Fibonacci

Meneer Fibonacci was een beroemde Italiaan. Deze wiskundige kon eindeloos nadenken over bepaalde zaken en hoe het beste roulette te spelen was er daar een van. De tactiek is vanwege zijn achtergrond dan ook iets gecompliceerder dan de meeste tactieken die hier omschreven worden. Toch is het interessant hier dieper op in te gaan en kun je er tevens een stuk meer over leren dan de andere soorten live roulette strategie.

De theorie van de Italiaan is gebaseerd op een aantal nummers. Door steeds weer je laatste twee inzetten bij elkaar op te tellen en dit opnieuw in te zetten is het de bedoeling uiteindelijk winst te maken. Het voordeel hiervan is dat je uiteindelijk alsnog winst kan maken ook al heb je de meer rondes verloren dan gewonnen. Het kan dus een eind goed al goed verhaal worden. Het nadeel is dat je wanneer dit niet slaagt ook gelijk een flink verlies zult lijden. Afhankelijk van hoe de tactiek je ligt kun je het allicht een keer proberen. Het spel duurt op deze manier in ieder geval een stuk langer en je hebt een hoop kansen eerdere verliezen terug te winnen.

Martingale

Bij dit systeem wordt de inzet na ieder verlies verdubbeld om zodoende eerdere verliezen terug te kunnen pakken met nieuwe inzetten. Wanneer er dan alsnog gewonnen wordt begint men weer bij de eerste originele inzet qua hoogte. Ook deze strategie kent zowel voordelen als nadelen. Het is verstandig om meet een zeer minimale inzet te beginnen. Zo kun je veel vaker blijven inzetten en is de kans groter dat je ondertussen met een winst je eerdere verliezen terug gaat pakken, wat tenslotte de bedoeling is. Wat er namelijk kan gebeuren als je te hoog begint is dat je al snel je inzetten kwijt zult raken en dan dus door al je geld heen bent.

DĀ“Alembert

Deze strategie is het meest safe van allen die hier worden omschreven. Door iedere keer bij winst je inzet een klein beetje ter verhogen en bij verlies een klein beetje te verlagen zul je niet heel snel voelen dat je aan het verliezen bent. Deze tactiek is uitermate geschikt voor spelers met een laag budget. Het leuke hieraan is dat wanneer je net zoveel verliest als wint je toch met een kleine winst blijft zitten. Dit is ook het idee achter de tactiek.